Spelling Check MCQs with Answers

Here is the list of Spelling Check MCQs with answers for the Preparation of Competitive Exams in FPSC, PPSC, SPSC, KPPSC, CSS, PMS, NTS, ISSB, LAT, etc. These Spelling Check MCQs will help you to secure maximum marks in upcoming academic as well as competitive exams in Pakistan

We have collected all the data and we have tried to provide you with the best information related to Spelling Check MCQs with their answers. These Multiple-choice questions will help you in the Preparation for Job tests, Interviews, competitive exams, etc. 

These General English MCQs consist of Active & Passive VoiceAdjectiveAdverb, Common Error DetectionConditional SentencesConjunctionCorrect Usage of ArticlesDirect & IndirectAnalogyAntonymsGrammarIdioms & PhrasesMasculine And Feminine GenderOne Word SubstitutionPairs of Words Often ConfusedPrepositionSentence CompletionSynonymsInterjectionSentence CorrectionSentence FormationSpelling CheckNounPhrasal VerbsPronounSelecting Words,  SyntaxTensesVerb, and Vocabulary.

Spelling Check Question with Answer

Youth For Pakistan has provided an excellent opportunity for the students to prepare their Spelling Check MCQs online. We are presenting you top MCQs questions picked by the Subject Specialist. 

In these exercises of English Spelling Check MCQs Questions and Answer, students must choose the correct answer to fill in the blank. By completing these exercises, students will enhance their understanding of Spelling Check.

What is an English Spelling Check?

There will be one word that is misspelled, you need to select the word with the correct spelling. Or there may be four different words in four options from them you need to select the one with the correct spelling.

Question 1.
Find the correctly spelt word.
A. Adulation
B. Adlation
C. Aduletion
D. Addulation
Ans: A. Adulation

Question 2.
A. Agglomeration
B. Aglomeration
C. Agglomaration
D. Aglomaration
Ans: A. Agglomeration

Question 3.
A. Cacophone
B. Cacophoney
C. Cacophoni
D. Cacophony
Ans: D. Cacophony

Question 4.
A. Connillatory
B. Concilletry
C. Conciliatory
D. Concilletry
Ans: C. Conciliatory

Question 5.
A. Adulterate
B. Adeldurate
C. Adulterat
D. Adultarate
Ans: A. Adulterate

Question 6.
A. Agrandize
B. Aggrandize
C. Aggranndice
D. Aggradise
Ans: B. Aggrandize

Question 7.
A. Capricious
B. Cappricious
C. Caprisious
D. Carisuous
Ans: A. Capricious

Question 8.
A. Deference
B. Defferance
C. Defference
D. Defference
Ans: A. Deference

Question 9.
A. Adventitious
B. Adventitous
C. Adventitus
D. Adventituous
Ans: A. Adventitious

Question 10.
A. Aberant
B. Abbarant
C. Aberrant
D. Abberant
Ans: C. Aberrant

Question 11.
A. Centrefuge
B. Centrifuse
C. Centifuse
D. Centrifuge
Ans: D. Centrifuge

Question 12.
A. Delineate
B. Deleneat
C. Dileneate
D. Deleneate
Ans: A. Delineate

Question 13.
A. Adverisity
B. Advercety
C. Adversity
D. Advercity
Ans: C. Adversity

Question 14.
A. Abeyense
B. Abayance
C. Abeyence
D. Abeyance
Ans: D. Abeyance

Question 15.
A. Chauvinist
B. Chaubinist
C. Chauviniste
D. Chaubenist
Ans: A. Chauvinist

Question 16.
A. Deppricate
B. Dapricate
C. Depricate
D. Deprecate
Ans: D. Deprecate

Question 17.
A. Affedevit
B. Afidevit
C. Affidevit
D. Affidavit
Ans: D. Affidavit

Question 18.
A. Abstemius
B. Abstemaus
C. Abstemious
D. Abstemous
Ans: C. Abstemious

Question 19.
A. Compendioum
B. Compendium
C. Compandium
D. Commppendium
Ans: B. Compendium

Question 20.
A. Desiccate
B. Desicate
C. Descicate
D. Deccicate
Ans: A. Desiccate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Download Books

Related News